2019. augusztus 8., csütörtök

Black Tears - Two World: 10. rész: Sikerek és boldogság Írta: *Kyra*


Mi történt a történet szereplőivel? Elinor a vizsga előtti napokban sem hanyagolta el az edzéseket. Melynek meg lett az eredménye: Felvették abba az iskolába, ahova jelentkezett. Így némi kihagyás után folytathatta a tanulmányait. Dorian és ő azóta is együtt élnek.


Ronett nem költözött vissza hozzájuk. A nő és az új barátja, nagyon jól megvannak együtt. A kapcsolatuk az haladtával egyre komolyabbá, érzelmesebbé vált. Azóta már a közös jövőjüket tervezgetik.


Ronett úgy döntött, még sem tanul szakmát. A pótfelvételin ő is felvételt nyert. Egy csoportban tanult tovább  Elinor-al. Nem telik el úgy nap, hogy ne találkoznának, beszélgetnének egymással.

***


Egy évvel később:

Dorian és Elinor, egy szép reggelen nosztalgiázni kezdett:
– Emlékszel arra az estére, amikor először találkoztunk? Együtt táncoltunk? – Kérdezte a férfi. Elinor így válaszolt:
– Szégyelltem magam, amiért csak a sárkányos tetoválásod maradt meg arról az estéből.
– Igen, az én emlékeim is hiányosak voltak... Részemről máig minden egyes tánclépésed és a csókod íze elevenen él bennem – simogatta meg kedvese arcát: – Nos, mi a tanulság? – kérdezett ismét.
– Ne hazudjunk és ne fogadjuk el idegenektől italt? – Kérdezett vissza a nő.
- Folytassuk ezt a nosztalgiázását este, valahol máshol. Mit szólsz hozzá?
- Rendben, benne vagyok! - lelkesedett a nő. Hajlott a jó szóra, hogy Dorian azon az estén elvigye őt valahova...


Aznap este betértek egy régi ismerős helyre, ahol Ronett és Simon várta őket. Ronett átölelte barátnőjét, s büszkén mutatta meg neki a jegygyűrűjét.
- Gratulálok! Az esküvőt mikorra tervezitek?
- Nem szeretnénk elsiettetni. Úgy kalkuláltuk be, hogy az esküvő után családalapításba kezdenénk. Szóval, nem mostanában.


Elinor örömében újra átölelte a barátnőjét, de ennek a megható pillanatot egy régi jó barát hangja zavarta meg:
- Sziasztok! Nem szeretnétek újra itt dolgozni? Az új lányok messze nem táncolnak olyan jól, mint ti. Ráadásul, még késnek is...
Elinorék csatlakoztak hozzá a bárpulthoz. Az állásajánlatot nem fogadták el. A kellemes beszélgetés mellett elfogyasztottak egy-egy italt. Majd az est hátralévő idejében áttáncolták az éjszakát.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése