2019. május 17., péntek

Black Tears - Two World: 9. rész: Dupla randi Írta: *Kyra*


Eljött a várva várt este. A két nő szépen kicsinosította magát, a stílusuk szerint. Dorian sem okozott csalódást. A hölgyeknek a tetszését változatlanul, ezen az estén is elnyerte.

***


Elinor és Dorian abban reménykedett, Ronett és Simon szimpatikusnak fogják vélni egymást, és nem kell magyarázkodniuk, az eltitkolt kölcsönös érzéseikről. A randi elején nem úgy alakult az ülésrend, ahogy azt eredetileg eltervezték. Ronett az asztalnál Dorian mellé ült, Elinor pedig Simon mellé, Dorian-al szemben.
– Te hol dolgozol? – hangzott el a kérdés Ronett-től, Simon felé.
– Én is rendőr vagyok. Hasonló mint Dorian, csak más a munkakörünk.
– Kajak, te is rendőr vagy?- csodálkozott.


Simon felnevetett:
– Kajak... bár az vicces lenne, ha kajakkal közlekednénk.
– Na, ja. Betépett kajakosok után lapátolni, és úgy drograzziát tartani – fogta a fejét Dorian. Körülötte pedig mindenki nevetett.


Ronett pár percre kiugrott a mosdóba. Simon rögvest kihasználta a pillanatot:
– Ez a nő alapjáraton ilyen? Vagy szed valamit? – kérdezte Simon. Dorian egy pillantást vetett Elinor-ra, s így válaszolt:
– Igen, alapjáraton.
– Nagyon aranyos, csípem.
Dorian fellélegzett:
– Ennek örülünk...


Vacsora után elmentek sétálni. Simon és Ronett egymás mellett haladtak. A beszélgetésben pedig csoda, ha tartottak némi szünetet. Mögöttük Elinor és Dorian ballagott, egymás kezét fogva. A program után, Simon elbúcsúzott s kivált a négyesből.

***


Az elkövetkezendő napokban Ronett már nem aludt Dorian-nál. Elinor egyedül töltötte a szobában az éjszakákat. Nem sokat aludt. Érezhető volt, hogy rövidesen beköszönt a nyár. A lakás falai egyre jobban felmelegedtek. Ahogy a szobák is. Izgult a felvételi miatt, és azért is, mi lesz vele és Dorian-al.


Felkapcsolta az éjjeli szekrényén a lámpát, s rápillantott Ronett üres ágyára:
– Gyorsan szerelembe estél. Örülök a boldogságodnak. De én miért nem vagyok az?


Kimászott az ágyból, s kinézett az ablakon:
– Ronett és Simon úgy fest, összejöttek. Szívesen megkérdezném Dorian-tól, ő mit tud róluk. Kicsit hiányzik Ronett társasága, és a jó tanácsai. Vajon mit mondana? „Ne légy bolond, menj át hozzá?”


Még az este ráunt a magányra, s besunnyogott a férfihoz. Szó nélkül lefeküdt mellé az ágyba. A férfi még ébren volt, úgy nézett Elinor-ra, mint aki vár valamit. A nő türelmetlenül feltette az első kérdést:
– Szerinted együtt vannak?
– Biztosan.
–...és mi? – kérdezte bizonytalanul.


Dorian a kérdésre egy csókkal válaszolt:
– Te hogy érzed?
– Mintha már egy ideje együtt lennénk. De sajnos, nem elég közel.
A férfi közelebb kúszott a nőhöz:
– Na látod. Már azt hittem át se jössz hozzám...


Később még hozzá tette:
– Nem kell ennek így lennie, mint ahogy az elmúlt napokban. Ronett nélkül is elvagyunk ebben a lakásban. Te talán nem így gondolod? Már nem szeretnél velem lenni?
– De, szeretnék... változatlanul – suttogta a nő.


10. rész: Hamarosan!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése