2018. július 10., kedd

Emara, Edna és Era története



A három lány a legösszetartóbb a csapatban. Elfogadták Kelly-t olyannak, amilyen... 

Emara szemszövege azonban más: ő attól tart, hogy a kiszemeltjét elcsábítja tőle. Ahogy régen Jack-nél is gondolta.
Az új gimnáziumban azt hitte, semmi esélye a többiekkel szemben. Kelly-t egyszerre kettő fiú társaságában is látta (Nathaniel és Castiel).
Amikor megpillantotta Lisandert, végre felcsillant a remény. A fiú furcsa volt a többihez képest. Szétszórt, egyenes és lovagias. Pont így képzelte el az igazit. Nem kell tökéletesnek lennie... mert olyan ember nincs a világon.
Kelly-t sokáig szánalmasnak tartotta. Deborah megjelenésekor tört meg a jég, amikor összefogtak az igazságért. Lisander se kedvelte, de elfogadta őt Castiel miatt. A kapcsolatuk szépen lassan a maga tempójában kivirágzott. Emara szerette a virágokat, de a szép a ruhákat is. Lisander bátyjának köszönhetően, döntött úgy, hogy folytatja a tanulmányait az érettségi után. Emara volt a harmadik, aki megtalálta a szerelmet a gimiben.

Edna a csapat a szíve. Előtte sosincsenek titkok. Megpróbálta újra összehozni Jack-et és Emarát... sikertelenül. Lisander neki is tetszett, de a fiú inkább Emarával szimpatizált. Amikor visszatért Kentin, akkor látta, hogy még nincs veszve a fogadás. Kentin nagyon sokat változott: pozitív és negatív irányban. Edna ettől függetlenül jól kijött vele. Ő volt az egyetlen a suliban aki mindig kedves volt vele.
Edna sose volt egy sovány lány. Kentin apja, folyton a sportot erőltette: hogy mozogjon többet. Kentint nem zavarták Edna plusz kilói. Elmondta, ő azokat a lányokat szereti akiken van mit fogni. Az érettségi után a nagy szerelem közöttük lassacskán kihült, amely a kapcsolatuk végét eredményezte.

Era az egyetlen, aki nem vette komolyan a fogadást. Ő mindent a maga idejében szeret megélni. A baráti társaságban, ő a legmegfontoltabb.
A fiúk kedvelték ők, könnyen megtalálták vele közös hangot. Még Castiel is. A barátainak köszönhetően a gimis évek alatt rengetek élménnyel gazdagodott. Nem is volt kérdés hol fog továbbtanulni. Ott ahol a barátai. Nem mondott le a kedvenc hobbijáról: a zenéről. A gimi után is magával vitte a szeretett hegedűjét. Az érettségi előtt Kelly költözése megviselte. Egy évvel később amint megtudta, hogy Castiellel szakítottak, még szomorúbb lett. Azóta is reménykedik abban, hogy a csipetcsapat egy nap újra egyesülni fog.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése