2022. január 4., kedd

Interjú: Folytatódik a Campus Life sorozat?


Sziasztok!

Erika vagyok és egy jó hírről szeretnék beszámolni nektek. Emlékeztek még az Amour Sucré fanfikció sorozatunkra?
Sajnos, technikai okokból a Campus Life sorozatunk hirtelen félbemaradt egy határozatlan időre. Arról is hírt adtunk, hogy az egyik szerkesztőnk a vírus berobbanásakor elvesztette a munkahelyét és átmenetileg szünetelteti nálunk a szerkesztési munkát. Azonban ő volt az Amazon Sims+ főszerkesztője is. Az ő pozícióját némi idő elteltével átvette Kyra, a főszerkesztőnk. Így már három oldalt kezel, irányít és egy Youtube csatornát vezet. Jelenleg még az utóbbinál a legaktívabb. 


Most térjünk át a jó hírre. Felkértem szerkesztőtársunkat Tündit, hogy meséljen erről. Hogy jött az ötlet?

Tündi: Sziasztok! Ugyebár a játéknak kijött az első Alternatív élet mellékszála. Most a napokban játszottam ki és ez volt az ami megihletett. Ezt úgy meg tudnánk írni, hogy egy-egy karaktert ki tudnánk hagyni belőle. Ezzel erősen utalva Jack karakterére. Ő is egy fontos szereplője a sorozatunknak. Reménykedünk benne, hogy hamarosan visszatér és kap Jack is egy-egy epizódot a karakterével.

Ha jól értem ez csak egy átmeneti ötlet?

Tündi: Igen. Csupán 1-2 epizódról lenne szó, ahol az én karakterem szerelmi életéről lenne szó. A fiatal felnőtt lány eléggé csendes, nem szokott panaszkodni a szerelmi válságáról. Inkább beletemetkezik a tanulásba és munkájába. A sorozat első néhány epizódja Kelly visszatéréséről szólt, s arról mi a helyzet a Campuson. Kivel mi történt. Milyen terveik, céljaik vannak az életben. Szinte csak egy bevezetés. Pont akkor állt le a sorozat, amikor már kezdett beindulni a történet. Nem szeretnék spoilerezni. Aki szeretné, olvassa el. 



Természetesen Kyra se maradhat ki, hisz ő a sorozatunk illusztrátora. Hogy áll most az elveszett tartalmak pótlása? Kb. mikorra várhatóak az új epizódok?


Kyra: Üdvözlöm az oldal olvasóit! A gépem egyszer megadta magát, ha jól emlékszem rá egy évre szinte véglegesen. Az utóbbinál már sok cuccot töltöttem le újra, Egy-egy helyszínt is sikerült letöltenem, újra megformálnom. Ezeket akkor már sikerült lementenem. Eddig jónak mondható. Elolvastam Tündi vázlatát, amihez majd egy új helyszínt kell találnom. Szerencsére a tervben vannak olyan helyszínek is, amik már megvannak. Ha jól emlékszem, talán valahol megvannak a szereplők is. Lehet, hogy újra megalkottam őket... de erre nem vennék mérget. A kávézó és az egyetem épülete biztos nem lesz olyan, mint régen. Azok teljesen elvesztek. Szerintem hamar megoldhat. Ha továbbra is lazán leszek beosztva a munkahelyemen, akkor nyár végén, esetleg szeptemberben meg is jelenthetnek az új epizódok.

Kik fognak visszatérni ezekben az epizódokban?

Kyra: Emara lesz a középpontban és a szerelme, Lisander. Az én karakterem, Kelly is kap egy kicsi szerepet. A támogatók, segítők szerepében ott lesz Rosa, Edna és ha benne szeretnél lenni, akkor Era is csatlakozhat. Castiel sem maradhat ki. Az ő szerepe fontos lesz, hisz ő Lisandernek a legjobb barátja. Kalandos, romantikus epizódokkal készülünk. Örülnénk, ha te is becsatlakoznál közénk.

Ennek nagyon örülnék! Köszönöm szépen! Majd kitalálunk közösen valamit. Ebben a sorozatban nagyon sok szereplő van. Ennek tényleg egy különálló világa van. Emelem a kalapom előtted, Kyra. Aktívan részt veszel az oldal szerkesztésében, tartalomkészítésében. Sok történetben, sorozatban van munkád. Minden történetnek létrehozol a játékban egy külön világot, melynek tartalmait meglepően precízen kezelsz, tárolsz.



Kyra: Ha tudnád most jelenleg mekkora kupi van a gépemen. Az asztal tele van képekkel mappákkal. Ezeket el kell rendeznem a gyűjteményemben. Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztam, szinte csak tartalom gyűjtögetéssel, szereplők megalkotásával foglalkoztam. Talán volt egy kicsi időm a helyszínekre is. Most végre újra bele tudok vágni az illusztrálásokba. Folytatódhat a munka. A képregényeknél továbbra is Caspian lesz a segítségemre, aki a képeket fogja megszerkeszteni. 

Örülök, hogy lassan de biztosan haladsz a munkálatokkal. Hamarosan jön a saját projekted, a Xenopha mini sorozat. Nagyon várjuk és a rövidebb képregényeidet is!
Az elmúlt közel fél évben egyáltalán nem volt, nem jelentek meg történetek az oldalakon. Gondolom a hosszas felkészülés az oka. 

Kyra: Igen, így van. Az ilyen felkészülések után, jön az, hogy hirtelen több történet is megjelenik. Majd egy idő után leáll ez a folyamat és egy újabb felkészülési időszak jön. Ez sajnos egy ilyen körforgás. Remélem az oldal követői, olvasói megértik. Ez egy időigényes munka, hobbi ki minek nevezi. Másrészt több történet valamiért elveszett az oldalról és újra fel kell tölteni. Ami megvan, de valamiért nem lehet elérni őket, azokat újra aktiválni kell. Az oldalakon még mindig tart a karbantartás. Az utóbbi időben előkerestem a régi (2013.-2016. közötti) történeteket. Így fedezem fel mostanság a hiányosságokat, hibákat. Készülnek ezekről is az ajánlók a Youtube csatornánkra. Nem kell meglepődni a Facebook oldalunkon, ha arról adunk hírt, hogy egy sorozat, történet „Újra elérhető”.

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok a kérdéseimre és hírt adtatok nekem erről a szuper jó hírről. Annak különösen örülök, hogy van lehetőségem becsatlakozni. Köszönöm ismét!

Olvashattátok. Kyra a felkészülési folyamaton már túl van. Hamarosan jönnek a történetek! Olvashatóak lesznek az idei pályázatok is. Ezek részleteiről hamarosan olvashattok!

Készült: 2022. 05.22.
Kérdezett: Erika
Válaszolt: Emara és Kyra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése