2018. június 19., kedd

Kelly története Írta: *Kyra*



A csipetcsapat leg szókimondóbb tagja.
Ismertebb neve/gúnyneve: „Metal Barbie”

A sorozat folytatása Kelly szemszögéből:
A vakáció után, az iskolában sokan keresték Kelly-t, hogy megtudják mi történt pontosan, amiért hirtelen faképnél hagyta a barátait. Kelly kapcsolata Lisanderrel egy cseppet se javult. A fiú csak azért volt vele kedves, mert Castiel a barátja. Amikor Kelly és Lisander a vakációról beszélgettek. A fiú utalást tett az udvarlójáról. Castiel erre felfigyelt, de a lány nem avatta be a részletekbe.
Ezidőben új tanulók érkeztek az iskolába: Armin és Alexy. Velük hamar összebarátkozott.

A tájfutáson Dakota újra feltűnt. Kelly és közte a levegő csak úgy sziporkázott. A fiú és a lány leghűbb vágya: a csók, sajnos nem teljesült be. Ugyanis megzavarták őket. Nem sikerült eléggé „eltévedniük” az erődben.

Ken, illetve Kentin visszatért a gimibe. Annyira megváltozott, hogy Kelly véleménye gyökeresen megváltozott róla. Akkor se volt elviselhető, mikor még keksz zabáló volt...  „Kentinként” sem győzte lekaparni magáról. Külsőleg hiába ment át pozítív változáson, ha az egójától képtelen volt megszabadulni...

A csipetcsapat nagy lehetőséget látott az iskolai koncertezésben. Amin kettő csapat lépett fel:
A fiú trió: Lisander, Castiel és Nataniel és a vidéki már jól összeszokott baráti társaság: Kelly, Emara, Jack, Edna és Era.
Kelly-t teljesen elvarázsolta Castiel. Ekkor törhettek elő benne a szerelem érés első szikrái.

Az iskola ajtaján bekopoktatott (vagy szó szerint berontott, kitudja...) Castiel volt barátnője, Deborah. Az „ártatlan külső” mögött, szó szerint az ördög lapult. Olyan jól osztotta a lapokat, hogy Kelly-t megutálták a barátai. Majd lassan a közelálló barátai is a sorsára jutottak: Edna, Jack, Emara és Era.
Deborah teljesen megsemmisítette Castiel és Kelly között kibontakozó szerelmi kapcsolatott. A fiú ahogy tudta, elkerülte a lányt és inkább a volt barátnője társaságához ragaszkodott. A baráti összefogásnak meglett az eredménye: Deborah koppant és már ballaghatott is kifelé az iskola ajtóján.

Idő kellett mire Castiel és Kelly között újra bibrálni kezdett a levegő. Persze, Dake se tétlenkedett. Kelly barátai sokáig azt hitték, ő lesz majd a befutó...

Ahogy telt az idő, Kelly egyrejobban megkedvelte Castielt. A fiú is szemmel láthatóan kölcsönösen érzett. Talán akkor történhetett, amikor kiderült, miért volt állandóan kimerült a lány... Castiel egy szórakozó helyen pillantotta meg, ahol Kelly táncolt és énekelt. Mivel még nem volt nagykorú, ezért hazudnia kellett a koráról, hogy a munkát megkaphassa. Ebből a keresetből finanszírozta a gimit és az albérletet. Innentől számítva márcsak idő kérdése volt, mikor lesz meg a fogadás győztese.

Rosalia segítségével sikerült megszervezniük egy „baráti vacsorának” álcázott duplarandit. Azon estén tört meg a jég és elszabadultak az elrejtett érzelmek: Castiel megcsókolta Kelly-t.



Szép kapcsolatnak ígérkezett... de sajnos az élet közbeszólt. Kelly szülei a fővárosba költöztek és ragaszkodtak hozzá, hogy a lányuk is velük tartson. Kelly sose jött ki jól a szüleivel. Ott is próbált a saját lábára állni.

Castiel és Kelly hónapokon át együtt töltötték a hétvégéket. De se a lány, sem a fiú, anyagilag nem tudta hosszútávon megoldani az utazás költségeit. A távkapcsolat a jövőre nézve nem tett volna jót kettejüknek. Ezért közösen a szakítás mellett döntöttek. Kelly a fővárosban érettségizett le és ott folytatta a tanulmányait.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése